Ota yhteyttä!

Onneksi olkoon, olet löytänyt hyvän kirjanpitäjän. Tärkeää on kuitenkin myös henkilökemioiden osuminen kohdalleen. Ota yhteyttä ja soita niin tutustutaan ja toivottavasti aloitetaan yhteistyö ja pääset kohti helpottavaa taloushallintoa.

Ajauduin aluperin taloushallinnon pariin hieman sattumalta. Mummollani oli maatila Nastolassa. Maatalouskirjanpito ja veroilmoitus tehtiin kerran vuodessa. Olin tietenkin auttamassa mummoani kirjanpidon tekemisessä. Ensimmäisellä kerralla 11-vuotiaana järjestin kuitit aikajärjestykseen ja tein kirjanpidon vanhanaikaiseen kirjanpitovihkoon. Setäni teki niistä tilinpäätöksen ja veroilmoituksen. Tästä eteenpäin olen ollut tavalla tai toisella kirjanpidon kanssa tekemisissä - onneksi työkalutkin ovat kehittyneet.

Oma vahvuuteni on yrittäjähenkisyys. Pidän asiakkaisiini yhteyttä usein ja säännöllisesti, eikä se ole minulle ollenkaan pakollinen paha.

Atope on yrittäjän valinta, jos haluat nykyaikaisen, yhteistyökykyisen, ja asiakaslähtöisen tilitoimistokumppanin pidemmäksi aikaa.

Parasta taloushallinnossa en ehdottomasti loogisuus ja järjestelmällisuus. Aina löytyy oikea ratkaisu.

Kun en ole laskemassa alveja, harrastuksiini sisältyy Valioliigan ja Bundesliigan seuraaminen. You’ll never walk alone, Liverpool-fani siis! Lisäksi sosiaalinen golf
ja cockerspanielin kanssa lenkkeily ovat säännöllisiä palautumiskeinoja yrittäjyyden keskelle.

-Hannu

 

Valitse yhteydenottokeino

Soita, laita sähköpostia, täytä lomake tai tule käymään. Tai laita vaikka pullopostia!

Sijainti

Högberginhaara 11
04360 Tuusula